Hardware i Software

Tenim i et proveim de l'equipament que necessites vigilant especialment a l'equilibri entre Qualitat i Preu. Pots estar segur que tant els equips com el software instal·lat estaran perfectament integrats per a donar-te un rendiment perfecte.

Manteniment informàtic

Confia en la professionalitat i en la llarga experiència del nostre personal especialitzat en el manteiment i conservació d'equips. T'oferim la possibilitat de contractar el nostre Servei de Manteniment ajustat a les teves necessitats i que et permet estalviar en costos de reparació t'assegura atenció preferent en cas d'avaria.

Instal·lació de xarxes i cablejat

Tenim personal qualificat per a dissenyar i instal·lar les teves xarxes locals i dissenyar i instal·lat tot el cablejat necessari per la teva empresa.

Instal·lació i configuració d'equips informàtics

Instal·lem i configurem a domicili o al nostre laboratori servidors, estacions de treball sobretaula i portàtils, impressores, plotters, scanners, videoprojectors, sistemes de videoconferència, software...

Venda i reparació de material informàtic

Venem i reparem tot tipus de material informàtic: servidors, estacions de treball, impressores, plotters, scanners, videoprojectors, sistemes de videoconferència, xarxes, software..

Perifèrics i consumibles

Podem oferir una excel·lent selecció de perifèrics i consumibles. Impressores i tintes, papers, fax, ratolins, teclats, monitors, webcams...

Assessorament

En tot tipus d’instal·lacions o configuracions, tant pel que fa a necessitats de Hardware com de Software.

Formulari de contactE

Tots els camps són obligatoris

Localització

On som per si ens vols visitar

TECMAN Serveis Informàtics